Bine ai venit!

Alice Leiber - Terapeut energetic

Sunt Alice Leiber, terapeut energetic cu formări în Medicina Energetică, Human Design, Shamanism, Reiki, Radiestezie, Coaching Transformational, NLP, Mental Health Facilitation. Dincolo de titulatura profesională, sunt un Om care a trecut prin situații provocatoare ce au declanșat reconfigurari radicale, ca mai apoi să înțeleg că fiecare avea rolul de a facilita transformări mult mai rapide și mai ușoare.

15 ani experiență practică

Cred cu tărie că cei care ajung să lucreze cu mine o fac pentru că experiența personală este mult mai valoroasă decât orice altă școală teoretică. Sunt astăzi aici pentru că nu mi-a fost frică să trăiesc, iar tot ce am experimentat va rămâne cu mine pentru totdeauna, și va îmbogăți pe cei ce au nevoie de experiența mea.

Am învățat mecanismele Universului trăind la extreme, ca mai apoi să îmi pot face o părere obiectivă, și, asemeni unui explorator, am depășit limită după limită, până m-am cucerit.

Fiecare are nevoie să se cucerească pe sine, ajungând într-un punct în care bogăția trăirilor și a evenimentelor îl va face pur și simplu să se îndrăgostească iremediabil de propria complexitate și propriul potențial.

Astfel, scopul meu este de a reda libertatea fiecăruia de a se descoperi, luminându-i structura unică și ajutându-l să se vadă, să se audă și să se înțeleagă!

„Nu există ceva mai frumos în acest univers ca omul care zâmbește în fața propriei măreții!”

Drumul de reconstrucție personală vine cu muncă de ambele părți și cu o asumare a unui parteneriat neconvențional. Nu vindec pe nimeni, ci doar redau posibilitatea persoanei din fața mea să decidă cum vrea să fie.

Fiecare provocare a vieții este un potențial de creștere, și indiferent cât de complicat și înspăimântător poate părea, știu că toți avem nevoie doar să fim luminați din unghiul potrivit.

„ Când îți deschizi inima, Universul te face partener în propria creație!”

În rest, sunt pasionată de viață în toate formele sale de exprimare, de la artă la arta de a trăi și de a iubi. Iubesc călătoriile, micile și marile plăceri ale vieții cuplate cu multe râsete. Iubesc oamenii și sunt fascinată de frumusețea ce se ascunde în sufletul lor.

FaceApp_1636151620393
FaceApp_1636151928247_resized

Beneficiază de o experiență unică ce îți va schimba viața

Descoperă cursurile create special pentru tine!

Inima Casei

Indiferent de ritualurile personale folosite, un spațiu necesită o activare specială în funcție de destinația sa de utilizare și de persoanele care beneficiază de el.

Află mai multe

Arhitectură relațională

Relațiile cu cei din jurul nostru au fost și vor fi întotdeauna o sursă de transformare, cu un potențial enorm de modelare a realității noastre.

Află mai multe

Emerge

Orice transformare începe la nivel celular și este important să înțelegem care este structura noastră energetică, cum am fost creați, și care sunt principiile care ne guvernează realitatea fizică.

Află mai multe

Revolution

Nici o pandemie sau criză globală nu te-a adus în situația în care te afli! Este posibil să fi accelerat realitatea insuportabilă în care deja te aflai, dar NU, nu te-a adus în situația aceasta!

Află mai multe

Redesign Yourself

Redesign Yourself – THE EXPERIENCE este exact ceea ce promite: o călătorie profund transformatoare în care ai ocazia să experimentezi, să te descoperi, să te conectezi cu acea parte din tine.

Află mai multe