Active Therapy

Seria "The Experience"

Ideea de terapie convențională cu ședințe în cabinet nu este ceea ce te atrage!

Ce zici dacă în locul banalei ședințe de o oră ne vedem într-un cadru informal și ne bucurăm în timp ce lucrăm, în natură, pe munte, pe trasee medii ca dificultate, astfel încât să facem din terapie o experiență?

Am creat acest program pentru tine, astfel încât, pe parcursul a 6-8 ore, să beneficiezi de atenția și suportul meu exclusiv!

Este un program intensiv de terapie energetică în care distracția se întâlnește cu Terapia.

Putem alege trasee montane, puncte energetice speciale din jurul Brașovului în limita a 100 km sau activități care fie să te provoace, fie să îți ofere un timp de relaxare. În timp ce ne mișcăm sau ne relaxăm eu voi lucra cu energia ta, voi curăța și voi activa tot ce este necesar, astfel încât să beneficiezi de efectele maxime ale acestei experiențe!

Fie că vrei să sărim cu parașuta sau să petrecem o zi la spa, îți garantez că la sfârșitul zilei vei fi o altă persoană!

pexels-jaime-reimer-2679814
pexels-tyler-lastovich-808465

Programul Active Therapy este un produs croit special pe nevoile tale, necesitând o întâlnire inițială, online sau în persoană în care vom identifica nevoile tale și vom pune la punct detaliile.

Fiind un program bespoke, în funcție de amploarea și logistica necesară, prețul va fi stabilit în cadrul primei întâlniri.

Ești pregătit de o aventură?

Înscriere și detalii

Prețul aproximativ al programului este de 930 lei, la care se adaugă cheltuielile necesare cu logistica acolo unde este cazul.

Pentru cupluri sau grupuri mici, solicitați o oferta personalizată!

Abia aștept să ne cunoaștem!