Redesign Yourself

O călătorie profund transformatoare

CAMINO - Portugalia

Seria "The Experience"

Redesign Yourself – THE EXPERIENCE este exact ceea ce promite: o călătorie profund transformatoare în care ai ocazia să experimentezi, să te descoperi, să te conectezi cu acea parte din tine Unică, să înțelegi care sunt acele bagaje ce trebuie lăsate în urmă, și să îți dai voie să te reconfigurezi energetic, mental, emoțional și fizic așa cum nici măcar tu, în acest moment, nu știi că se poate.

Experiența acestei călătorii este cea care eliberează, transformă, șlefuiește și cea care scoate la suprafață acea parte din TINE ne-explorată încă.

Toți știm instinctiv că suntem mult mai mult decât ceea ce reușim să fim zi de zi, însă nu găsim acea posibilitate, conjunctura în care să ne dăm voie să ne transformăm!

De-a lungul drumului ți se întâmplă viața! Însă nu ar fi frumos ca viața să fie cea pe care TU ți-o creezi conștient?

Prima dată când am pășit pe Camino am înțeles că fiecare pas mă va aduce mai aproape de mine, de tot ceea ce sunt, de tot ceea ce îmi doresc, și că tot ce se deschidea în fața mea erau oportunități!

Camino este un drum al exorcizării de credințe, idei, concepte, energii, forme vechi și iluzii!

Camino este o EXPERIENȚĂ!

ali-kazal-6UqZFBC8x1Q-unsplash
helena-lopes-PGnqT0rXWLs-unsplash

Dacă ai ajuns să citești aceste rânduri, cu siguranță ceva din interiorul tău te împinge spre acea posibilitate de a avea viața pe care ți-o dorești! Însă este necesar ca TU să fii dispus să faci ceea ce nu ai mai făcut până acum, să mergi unde nu ai mai mers, să gândești în moduri în care nu ai mai gândit până acum și să trăiești cum nu ai mai trăit până acum!

Totul începe cu o decizie!

Ești hotărât să trăiești totul?

Din experiența personală iți spun că nu va fi ușor! Acest drum este o provocare clipă de clipă, însă, dacă ai Curajul de a te abandona experienței, îți garantez că la finalul acestui drum îți vei mulțumi pentru decizia luată!

Momentul în care am decis să merg pe Camino și în care mi-am promis că îmi dau șansa să mă redescopăr și să-mi ofer atenția nedivizată, a devenit un punct de turnură în viața mea!

În acel moment nu aveam nici banii, nici posibilitatea de a pleca pentru 40 de zile din țară și nici idei despre cum voi reuși să fac acest drum posibil. Însă, miraculos, în doar 4 luni de zile începeam un drum de 40 de zile de redescoperire și transformare! Nu am cuvinte să descriu bucuria pe care am simțit-o zi de zi că am fost suficient de determinată ca în sfârșit să îmi ofer șansa de a deveni cea mai importantă persoană din viața mea!

Și tu ai această oportunitate acum de a-ți da voie să EXPERMENTEZI ce înseamnă să TE IUBEȘTI cu adevărat, să-ți OFERI posibilitatea să îți RECONFIGUREZI viața, prioritățile, și să IȚI DAI VOIE să fii TU cu adevărat!

Pentru TINE am creat această călătorie unică de 13 zile în care te voi ghida pas cu pas și te voi susține în acea transformare de care TU ai nevoie!

Deși este o experiență de grup, prin numărul limitat de locuri mă asigur că fiecare participant va beneficia de un program individual de curățare/activare energetică specific nevoilor sale, grupul acționând ca un catalizator de transformare, oferind suportul emoțional necesar!

Redesign Yourself – THE EXPERIENCE este un program intensiv energetic, în care ne vom folosi de peisajele minunate din jurul nostru și de efortul fizic susținut pentru a putea face toate acele schimbări celulare și energetice cu o mult mai mare ușurință!

jon-tyson-FhwUKOSNYP8-unsplash
SmartSelect_20190605-163014_Gallery

„Cu fiecare pas Eu mă vindec, Pământul se vindecă!”

Este mantra mea preferată prin care fiecare pas conștient pe care îl fac mă reconectează la Pământ și la toate energiile care fac posibilă această viață! Este responsabilitatea mea ca odată cu mine și tot ceea ce mă înconjoară să beneficieze de aceeași iubire, grijă și dedicare!

Îți propun să-mi dai ocazia să te îndrum într-o călătorie neconvențională în care te vei reconecta la energiile primordiale, la Sursa, la Esența ta și la toate acele părți minunate din tine despre care nu știi încă că există!

jon-tyson-cnMuC1Il06Y-unsplash
pexels-joshua-woroniecki-3832684

Ce vom face în această călătorie?

Vom călători de-a lungul drumului de coasta începând din Porto, Portugalia până în Santiago de Compostela, Spania, urmând drumul marcat al vechilor pelerini ce mergeau spre Sfântul Iacob.

Vom parcurge cei 230 km în 11 etape, între 20 și 30 km zilnic, pe jos, având oceanul ca susținere și inspirație, permițând curățărilor / activărilor energetice să se accelereze datorită efortului fizic.

Vom vizita locuri importante ca și puncte energetice pe acest drum, locuri în care vei avea posibilitatea să înveți cum să te conectezi la aceste spații și energii și cum le poți folosi pentru a te vindeca.

Vom face un detox energetic, emoțional, mental. Vei lăsa pe drum toate greutățile, tot ce nu îți mai servește – tipare, traume, frici, limite, emoții negative. Vei renaște în acea versiune a TA care îți aduce fericire, iubire, pasiune, claritate!

Prin intermediul intensivului de transformare energetică vei învăța cum să îți asculți corpul, sufletul și cum să te conectezi la energia ta astfel încât să ai succes în fiecare zonă din viața ta.

Vom râde, vom plânge, ne vom bucura și ne vom distra împreună cu un grup de oameni minunați care își doresc aceleași lucruri ca și tine.

Ce îți propun?

O experiență prin care să te regăsești, să te reconstruiești, claritate, vindecare, un plan pentru viitor, reconectare la propria putere, fericire, bucurie, emoții intense, locuri extraordinare, cunoaștere.

Ești pregătit pentru toate acestea?

Programul intensiv energetic

Experiența de 20 de ani în domeniul medicinei energetice m-a ajutat să dezvolt tehnici și programe energetice necesare pentru a te ajuta să beneficiezi de o transformare rapidă și pentru a-ți clădi o bază solidă pentru viața pe care ți-o dorești.

Ne vom ocupa de karma personală și de neam, vom elibera entitățile/spiritele atașate, vom recupera acele părți de suflet care lipsesc. Iți voi activa puterile personale și împreună vom rescrie povestea ta de viață, exact așa cum tu ți-o dorești.

Te voi ajuta să te conectezi la toate acele părți din tine ce necesită curățare / transmutare / alchimizare și vom implementa noi structuri energetice care să-ți susțină viziunea de viață.

Te voi conecta la originea spiritului tău pentru a te putea conecta la acele capacități, abilități de care ai nevoie și pentru a putea înțelege de ce ai venit în această viață, ce ai de făcut, și care este cea mai bună variantă pentru tine de a atinge toate acele țeluri pe care le ai ca spirit.

Vei învăța cum să lucrezi energetic cu tine și care sunt scurtăturile de manifestare a ceea ce îți dorești, astfel încât să fii liber, independent și suveran în propria viață.

Vei reconcilia energia ta cu energia locului, cu spiritele locurilor prin care vom trece, și vei învăța cum să faci același lucru în toate celelalte locuri în care vei ajunge.

Indiferent de problema pe care o ai, sau motivul pentru care îți dorești această călătorie, vei beneficia de un program unic energetic croit special pentru tine.

felix-rostig-UmV2wr-Vbq8-unsplash
kevin-erdvig-BdfHZ4LH11A-unsplash

Ce este inclus în prețul călătoriei?

Înscriere și detalii

Următoarea călătorie Redesign Yourself – THE EXPERIENCE

20 iunie – 2 iulie 2022

Locuri disponibile: 12

Curs susținut în limba romană și engleză

Costul călătoriei
2800
  • * Avans 1000 euro
  • *3 rate a cate 600 euro de plătit pana la 15 Ianuarie 2022, 15 Martie 2022, 15 Mai 2022

Ce NU este INCLUS în costul călătoriei: