Inima casei

Seria "Design Your Life"

Uneori spațiul în care locuim sau lucrăm necesită o curățenie profundă energetică făcută de un specialist!

Indiferent de ritualurile personale folosite, un spațiu necesită o activare specială în funcție de destinația sa de utilizare și de persoanele care beneficiază de el.

Cu siguranță ați constatat că în anumite locații vă simțiți foarte bine și parcă vă simțiți susținuți de energia locului respectiv, iar în altele vă simțiți apăsați, agresați și parcă energia respectivă vă creează pierderi, conflicte sau tot felul de situații nedorite.

Fiecare dintre noi avem nevoie de un acasă care să ne primească cu brațele deschise și să ne ajute să ne relaxăm, să creștem și să ne simțim în siguranță!

În același mod, spațiul în care lucrăm sau ne desfășurăm business-ul avem nevoie să susțină prosperitatea și creșterea noastră, atât individual cât și în conceptul global al afacerii.

pexels-maria-orlova-4906249
pexels-skylar-kang-6378163

Înscrieri și detalii

Indiferent care este motivul tău, din experiență îți spun că spațiul tău are nevoie de aceeași iubire și grija de care și tu ai nevoie!

  • Curățarea se face prin deplasarea fizică la locație, sau de la distanță în cazul proprietăților aflate în țară sau străinătate.
  • Serviciul este unul personalizat și necesită o discuție în prealabil!