Emerge

Curs online intensiv de transformare celulară

7 săptămâni de Transformare

Design Your Life series

Orice transformare începe la nivel celular! Și cum fiecare celulă este în sine un întreg Univers, este important să înțelegem care este structura noastră energetică, cum am fost creați și care sunt principiile care ne guvernează realitatea fizică.

Dacă din punct de vedere biologic avem tratate întregi și compedii ce ne pot ajuta să înțelegem omul ca și structură fizică, din punct de vedere energetic avem încă puține explicații pe care mintea rațională să le cuprindă.

În toți anii mei de pregătire am simțit că unul dintre rolurile mele este să creez acea punte de legătură între biologic și energetic, dând posibilitatea cât mai multor persoane să se înțeleagă ca ființe, nu doar ca oameni.

Suntem ființe multidimensionale ce avem o experiență umană, însă nu înțelegem nici importanța corpului fizic și nici pe cea a energiei din care suntem formați, împiedicându-ne să experimentăm realitatea pe care ne-o dorim.

steve-halama-Plus__Lqem4-unsplash
etienne-girardet-EP6_VZhzXM8-unsplash

“EMERGE este scurtătura de care ai nevoie pentru a-ți trăi în sfârșit viața pe care ti-o dorești!”

Alice Leiber

Acest curs a fost creat cu scopul de a te ajuta să te conectezi la tine ca un întreg și să ai capacitatea la finalul său de a privi viața dintr-o perspectivă holistică, să îți identifici rolul ca spirit în acest Univers și în această întrupare umană.

EMERGE este un curs intensiv, cu multe informații teoretice, cuplate cu tehnici și activări energetice ce te vor ajuta să urci la următorul nivel de conștiință. Te va ajuta să îți eliberezi și să-ți transformi energia astfel încât să-ți servească ție, dorințelor tale și misiunii cu care ai venit în această viață.

EMERGE este scurtătura de care ai nevoie pentru a-ți trăi în sfârșit viața pe care ți-o dorești!

pexels-daisa-tj-3405555
pexels-pixabay-39610

Ce primești

Înscrieri și detalii

Emerge este un curs intensiv online!

Fiecare săptămână are o tematică ce îți va fi trimisă prin e-mail împreună cu linkul de acces la înregistrările video și audio aferente săptămânii respective.

În fiecare Luni vei primi tema și informațiile specifice acesteia, iar Joi ne întâlnim Live pentru a dezbate tema săptămânii și pentru a lucra pe problemele tale specifice. Rezervă-ți timp pentru sesiunea Live, deoarece fiecare cursant va primi cuvântul.

Recomand să îți notezi întrebările apărute după parcurgerea informației și a activărilor energetice și să le ai la îndemână pe parcursul live-lui.

Vei face parte din grupul de Facebook Emerge, unde vei găsi susținerea mea și a cursanților și vei putea împărtăși experiența ta privind parcurgerea acestui curs.

Avantajul acestui grup este dat de faptul că vei primi upgradări ale activărilor energetice prezente în curs, informații suplimentare și alte mici cadouri pe care le voi oferi participanților.

Prețul cursului
736 Lei
  • Dată curs: 17 Ianuarie 2022- 06 Martie 2022
  • Date live-uri:
  • 20 Ianuarie 2022; 27 Ianuarie 2022;
  • 03 Februarie 2022; 10 Februarie 2022;
  • 17 Februarie 2022; 24 Februarie 2022;
  • 03 Martie 2022;