Revolution Online

"Don`t you know WE`re talkin`bout a revolution"

Seria "Ignite Your Passion"

Hai să fim sinceri!

Nici o pandemie sau criză globală nu te-a adus în situația în care te afli! Este posibil să fi accelerat realitatea insuportabilă în care deja te aflai, dar NU, nu te-a adus în situația aceasta!

Ești blocat, obosit, îți lipsește viziunea, metodele, voința, soluțiile sau cel puțin asta îți tot repeți, deoarece îți este FRICĂ!

Însă, undeva în interiorul tău, știi exact ce ai de făcut, care sunt acțiunile, deciziile, pașii și tot ceea îți dorești cu ardoare!

Mult prea încăpățânat și prea slab să-ți satisfaci propriile dorințe!

Și asta pentru că nu ai fost învățat vreodată cum să navighezi EXCELENȚA, și nu știi că asta însemnă să riști și să te arunci în necunoscut!

Este propria ta REVOLUȚIE!

Încă ești surprins că nu îți mai găsești locul?

Este aventura pe care TU singur ai scris-o, doar că acum îți este prea teamă să recunoști și să te abandonezi experienței, total, fără plasă de siguranță.

pexels-rodnae-productions-6257033
pexels-markus-winkler-5026336

Ai de nevoie de proverbialul șut în partea dorsală, cu toată iubirea, evident!

Și ai nevoie să cureți absolut tot ceea ce te tine pe loc!

Pentru claritate ai nevoie de un aruncător de flăcări pentru a arde tot ceea ce nu-ți folosește și toate suvenirurile unei vieți pe care nu mai ești dispus s-o trăiești!

Ce primești?

Cause finally the tables are starting to turn
Talkin` bout a revolution
Yes, finally the tables are starting to turn
Talkin` bout a revolution,oh no
Talkin` bout a revolution, oh…” 

Tracy Chapman

Înscrieri și detalii

Imediat ce plata ta va fi confirmată vei primi linkul de acces la conținutul cursului.

Vei avea 21 de înregistrări video cu partea de teorie, 21 de înregistrări audio ce conțin activări energetice specifice fiecărei teme și 3 înregistrări audio cu activarea ADN-ului.

În maxim 72 ore de la achiziționarea cursului vei primi pe e-mail Cheia Runica Maestru Personală de activare, un simbol puternic, conceput special pentru tine si energia ta, împreună cu un scurt video personalizat în care vei primi informațiile necesare despre acest simbol și despre cum îl poți folosi.

Prețul cursului
959 Lei
  • Cursul va fi disponibil începând cu 01 Februarie 2022