Separarea de Sursă

You are here:
202468767_974413323333530_5344582672018192758_n

La nivel planetar se procesează o cantitate mare de energie în direcția schimbării de paradigmă.

Se vorbește mult despre saltul evolutiv, despre D-uri și dimensiuni vibraționale superioare.

Ce nu înțelegem însă, este faptul că un salt evolutiv este improbabil, ca sa nu zic imposibil, atâta timp cat la nivel de mental colectiv încă există rădăcinile unor programe de separație.

Unul dintre aceste programe, care a produs de-a lungul miilor de ani de existență traume și victime, este cel al segregării rasiale.

La nivelul mentalului colectiv, acest proces încă există, rulează, și se manifestă în diverse forme,  mascate și susținute de politici, legi și religii.

Atâta timp cât există un ei si noi, în mod cert exista o separare, deci o imposibilitate de a forma un întreg.

La nivel de ADN profund deținem aceste sigilii care ne țin departe unii de ceilalți, care declanșează conjuncturi și comportamente ce construiesc un abis între noi și cei care nu sunt ca noi.

Dacă rasa nu o putem schimba, atunci, extrapolând ,încercăm să ne diferențiem de ceilalți prin alegerile pe care le facem în ceea ce privește identitatea sexuală. Am pornit de la alb-negru, de la femeie-bărbat, de la mama-Tata și am ajuns la câteva zeci de identități de gen.

Rădăcina aceasta despre care vorbesc va crea și va genera separatism până la punctul în care celebrul Babel se va manifesta în varianta modernă, adaptată evoluției tehnologice și involuției spirituale.

Vom vedea o acutizare a discriminării bazate pe rasa și opțiuni sexuale, pentru că tot ceea ce s-a întâmplat până acum nu a rezolvat rădăcinile, doar a tăiat vârfurile, în dorința de a respecta modernizarea, și atât. La nivel profund uman, o mare majoritate nu și-a integrat acea parte de întuneric care a creat sclavia, segregarea și discriminarea sexuală.

Suntem încă acolo, acum mii de ani, singura diferență făcând-o limbajul, mediul în care trăim și legile care sunt făcute pentru a dezvolta căi inovatoare de a le eluda.

Vorbim despre saltul de conștiință de parcă vorbim despre grila de programe a Netflix -ului.

Vorbim despre unitate atunci când peste 60% din mentalul colectiv hrănește activ discriminarea într-o formă sau alta.

Vorbim vorbe acum, și o facem de mii de ani, iar realitatea cruntă este că încă punem umărul la susținerea unui Egregor de sclavie.

Discutăm și ne imaginăm cum ieșim din Matrix de parcă ne mutăm din Ferentari în Corbeanca, și nimeni nu se întreabă cum am putea schimba zona „defavorizată” astfel încât nivelul său de „bine” sa crească exponențial.

Ieșirea din Matrix este o iluzie egotica și o unealtă abilă în mâinile celor ce nu au ca scop evoluția, ci doar un concept al unei colivii poleite cu aur.

Am spus-o și o repet: Matrix înseamnă matrice. Matricea este un sistem ce funcționează conform unor programe prestabilite. Evoluția se face în cadrul matricei, hrănind-o cu programe de vibrație înaltă. Când un cumul de peste 60% din pionii matricei hrănesc sistemul cu vibrație superioară se produce o schimbare de paradigmă, programul inițial începând sa fie supra-scris, adică schimbat de la rădăcină.

Rădăcina unui program rulează aceiași algoritmi până în momentul în care se produce reprogramarea.

Dacă vreți să creșteți și să ajutați omenirea, începeți prin a vă schimba Matrixul intern. Rescrieți programele de bază asumându-vă contribuția din cadrul sistemului in care trăiți.

Revenind la programul de separație și discriminare rasială și sexuală, asumați-vă si integrați întunericul pe care l-ați creat de-a lungul întrupărilor pe acest subiect.

Un alt efect al acestui program este sindromul „pace, lumină, iubire” care va ține cu capul în nori și cu partea dorsală în noroi.

Având această rădăcină în voi, vă va fi foarte dificil sa înțelegeți la nivel profund celular creația,  sa o acceptați și să o iubiți cu adevărat.

Maturitatea spirituală vine cu asumare de la nivel celular micro până la nivel macro.

Degeaba trimitem lumină planetei și altor ființe dacă din interior creăm în continuare separație, distanță și întuneric.

Am întrebat un demon dacă nu-l deranjează că i se spune demon, și răspunsul a fost genial într-o notă condescendentă: „ Oameni- nici voi nu aveți o denumire prea tare!”.

Până și aici ne credem diferiți ca specii având criterii de departajare, când realitatea este mult mai simplă, și necesită doar multă cunoaștere transformată în înțelepciune!